Sidevisninger i alt

torsdag den 13. januar 2011

Jeg har det altså rigtig godt :)

Ja altså selv om jeg har lidt højt blodtryk betyder det ikke at jeg er helt vildt nede eller ikke har energi. Jeg er FYLDT med energi mangler jo bare et sted at putte det hen - skal heldigvis snart starte i praktik og så kan nogen søde mennesker få glæde af al den energi og det gode humør der er i mig :D Jeg er SÅ klar!

Det var bare så i altså ikke tror jeg sidder hjemme i et hjørne og kukkelure..jeg har det skam HELT ok! Vi har lige haft et spændende oplæg på kursus fra COWI - og jeg har bare så meget lyst til at arbejde! Også når de forskellige fortæller om sammenhold på arbejdspladsen osv. - Jeg har lyst til at lære - give - modtage - dele - samarbejde - være en del af noget! og give mig selv fuldt ud!

lige nu sidder jeg og holder en lille formiddags pause og nyder en kop the - dagene starter bare perfekt i øjeblikket. Mads er startet på skole så vi hygger med Willa om morgenen. Det er helt fantastisk at gå hjemme fra ud i den kolde morgen når ens smukke barn lige har givet en et kæmpe smaske pladske kys og vinket til en. Så køre jeg med Malene til Nørresundby og snupper turen over broen hen til kursus - elsker min gå tur - godt at få rørt sig lidt før man skal sidde ned hele dagen.

Det går også bedre med ansøgningerne - de bliver bedre for hver uge :) Det handler nok også om - om der er en stilling opslået som man lige brænder for! Skal sende en i næste uge som jeg VIRKELIG har lagt sjæl i - så nu må i krydse fingre!

Håber alle derude får en dejlig dag - og 1000 tak for alle jeres søde beskeder!! De varmer!

onsdag den 12. januar 2011

Mor her er defekt

Åh altså så er den gal igen - mor her er defekt. Har jo døjet noget med nogen synsforstyrrelser og ondt i maven/hovedet de sidste par uger og i fredags til Willa's 1 års undersøgelse bad jeg om at blive tjekket også (Willa er Perfekt 1 år og en måned - 80 cm og 11,5 kg tung - Fantastisk) - men mor er som sagt defekt.

Lægen kiggede da også noget på mig efter at ha målt mit blodtryk - det var alt alt for højt, ligesom da jeg var gravid med Willa - stress har den kære lille mor og er nu igen på blodtryks nedsættende piller puha det er træls - men også rart at der nu er styr på det hele. Det er bestemt ikke noget jeg er flov over, jeg er sensitiv og det er noget jeg har lært at leve med - det ærger mig bare noget så grusomt at jeg ikke bare kan lade være med at bekymre mig. Livet er jo herligt - alt andet køre bare - lige bortset fra at jeg er ledig. Og ja det er arbejdsløsheden der giver stress. At leve i uvisheden om hvad der skal ske med en - at man får afslag på afslag så man faktisk hader at tjekke mail for tiden - nederlag efter nederlag. Men jeg vil være positiv - jeg tror på lyset for enden af tunellen af ledighed. Nu skal jeg bare lære at slappe af - tage en dag af gangen - lade være med at bekymre mig og smække benene op med en god bog i stedet.