Tænd ovnen på 200 grader.
Du skal bruge:
1 porrer, i små strimler
5 kartofler, i små tern
400 g græskar i små tern
5 små tomater i både
2 gulerødder, i små tern
4 fed hvidløg presset
3 spiseske soltørrede tomater i små stykker
1/2 dl rødvin
2 dl skummet mælk
salt/peber/citrus krydderi (santa maria)/karry
1 dåse hakkede tomater
4 svinekoteletter
Først skærer du alle grønsagerne i tern og porrer i strimler - svits dem i flydende margarine sammen med krydderierne og hvidløg. Tilsæt tomat både og soltørrede tomater - og rødvin steg videre. Til sidst tilsætter du 1 dl skummetmælk og hakkede tomater - så skal det stå og hygge sig lidt imens du steger koteletterne så de får en god stege skorpe - krydder dem med salt og peber.
Lig først koteletterne op i et ildfast fad - og kom grønsags gryden hen over - tilsæt 1 dl skummetmælk.
Kom retten i ovnen i 25 min
(Og ja jeg ved det godt vi har lidt et græskar tema kørende i øjeblikket - jeg FORELSKER mig i græskar hvert eneste efterår - og det er dejligt at finde på ting man kan bruge resterne fra græskar lygterne til - i får også et billede af dagens lygte lavet af min smukke mand Mads og min datter Willa)
Knus til jer alle der ude på denne regnfulde lørdag aften - pas godt på hinanden og nyd hvert øjeblik af jeres tid sammen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar