Sidevisninger i alt

onsdag den 10. oktober 2012

Marie's Fyldte pandekager

Idag står den på fyldte pandekager til aftensmad.

Jeg startede med at lave helt almindelige madpandekager, men med en stor håndfuld sesamfrø, hvidløg og urtesalt i dejen.

Marie's  pandekage fyld

Du skal bruge -
 1 1/2 dl madlavningsfløde
1 dåse kidney bønner
250 g hakket svin/kalv
1 glas champignon
2 spsk tomatpure
3 store spiseske hakkede soltørrede tomater
5 dråber tabasco
paprika/hvidløgs krydderi/salt/peber

Revet ost

(tænd ovnen på 200 grader)

Steg kødet først med lidt flydende margarine - så kommer du champignon og tomatpure på og steger et øjeblik. Kom resten af ingredienserne på og steg godt. Slut af med madlavningsfløden.

Tag et ovnfast fad og fyld pandekagerne imens de ligger nede i det - drys ost over og kom dem i ovnen i ca 15 min

Der er ikke noget billede idag - for kønne er de ikke sådan nogen - men de smager dejligt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar