Sidevisninger i alt

søndag den 12. december 2010

Willa starter i dagpleje for anden gang

I fredags var en sorgens dag Willa's søde dagplejemor er desværre blevet nødt til at stoppe af personlige årsager (vi fik det at vide i torsdags) - Det er vi så kede af for vi har været glade for at ha hende som dagplejer. Og det har været skønt at få en glad lille pige hjem hver dag. Det var hårdt at hente Willa i fredags og samtidig vide at vi skulle hente alle vores ting og sige farvel - og sikke mange ting man samler sammen på lidt over en måned - Vi havde blomster med og fik sagt ordentlig farvel. Willa ville hen til hende (Mads havde hentet hende hun sov da vi kom) og fik en kæmpe knus'er. Puha - mor'en kom også til at græde lidt. Det er bare hårdt - også fordi ingen af os kan køre hende ind i den nye dagpleje :s

I morgen starter den nye dagpleje æra - i Nørresundby - ja i læste rigtigt! Der er ikke flere pladser i Vadum - og kun gud ved hvornåe Willa kommer tilbage til byen igen - vi håber der kun går et par måneder. Den nye dagplejemor lød sød i telefonen - hun har jo kun vidst hun skulle ha hele børne gruppen fra den gamle dagpleje (de flytter gudskelov hele gruppen samlet) siden fredag eftermiddag. Det er lidt mærkeligta t vi i morgen 6:30 aflevere vores barn et sted vi ALDRIG har været - men er sikker på Willa nok skal klare det.

Jeg skal jo starte på kursus i morgen - det bliver underligt - men har min positive hat på. Madpakken er ved at være klar - tasken skal pakkes - og alle mine pligter her hjemme skal klares før jeg må sove. Vækkeuret ringer kl.5 i morgen tidlig - og alle dage efter i morgen - (lige indtil Willa får ny dagpleje igen). Det bliver hårdt - men det er kun Mads der kan nå at aflevere - jeg kan ikke så skal jeg med to busser :)

Ønsk os held og lykke - så prøver vi igen :)

3 kommentarer:

  1. Held og lykke med den nye dagpleje, er sikker på at Willa kan mærke din positive hat! Det skal nok GÅ :-) Altid noget at hun er rask og frisk når I afleverer hende, så har hun meget mere mod på det.. og så er det jo alle de "gamle" børn hun skal afsted med.
    Kan huske da Gustav skulle i gæstedagpleje første gang efter 1 uges fravær med MØB, det gik over alt forventning, det var bare hans mor der var lidt pylret :-)
    Håber det bliver et rigtig godt kursus som du får masser ud af og får lov at hente en rigtig glad pige i Nørresundby (der har jeg engang været på træningslejr med mine små konkurrencesvømmere :-))

    SvarSlet
  2. willa verkar vara så söt mot alla, så hon kommer säkert trivas jättebra hos den nya barnmamman (det heter barnmamma på svenska....). men jag förstår gott att det är hårt att hon måste åka långt bort varje dag.
    kramr

    SvarSlet
  3. näää, nu skrev jag ju fel (har feber och är lite snurrig): det heter DAGmamma på svenska.

    SvarSlet