Sidevisninger i alt

tirsdag den 21. december 2010

Willa's dagpleje eller mangel på samme

Åh altså - tror først det er de her dage hvor mig og Willa har været hjemme og været syge jeg er begyndt at tænke mere over alt det her med vores dagpleje situation. Vi har virkelig bare været sammen - og koncenteret os om at blive helt friske igen. Og det har været herligt - selv om vi var syge - bare at være os.

Mandag morgen da jeg skulle sende sms til den nye midlertidige dagplejemor - skrev hun tilbage at hun var syg og dagpleje systemet var nede så derfor havde vi ikke fået besked - åh altså så var det jo næsten godt at vi var syge for ellers skulle Willa har været kastet endnu mere rundt :S

Misforstå mig ikke jeg kan rigtig godt lide den nye midlertidige dagplejemor. MEN jeg kan ikke lide at min datter ikke har et fast sted hvor hun kan være tryg og hvor jeg selv kan hente og bringe.

Heldigvis sagde dagpleje pædagogen (som er sød) idag at de har haft flere til samtale i min egen by og der snart kommer nye dagplejemødre til byen. Men det tager et stykke tid for de skal til tre samtaler og det er jo fair nok - vil jo ha en ordentlig en til at passe mit barn. Så vi må vente i spænding i det nye år og tro på at skæbnen briger os en super sød dagplejemor.

Men alligevel findes der en lille knude nede i maven - tænk nu hvis mit trygge tillidsfulde naive barn - bliver utryg? Jeg krammede hende ekstra meget med det i tankerne og glæder mig over at i morgen skal hun i gæste dagpleje et rigtigt dejligt sted her i byen hos en jeg ved er smadder god!

søndag den 19. december 2010

Det der med ansøgninger 2

Det der med jobansøgninger puha det går mig på. - Noget af det jeg er blevet klogere på efter jeg er startet hos anden aktør er at jeg ikke kan formulere mig på skrift - jah egentlig står det vel så grelt til at jeg ikke kan kommunikere - Åh gud hvad skal der blive af mig.

Jeg har virkelig gået her i weekenden og tænk over det der med at jeg ikke kan kommunikere på skrift - eller i hvert fald er dårlig til det. For i kan tro det er noget der går mig på. Man tænker jo: tænk hvis jeg aldrig får noget arbejde - er de andre virkelig så meget bedre end mig??
Men det kan også bare være fordi jeg ikke brænder for CV skrivning og ansøgninger - jeg kan ikke alle de fine ord der skal til osv. Jeg brænder for at få et job - men mine ansøgninger brænder ikke igennem - for jeg er usandsynlig dårlig til at sælge mig selv (åbenbart) - eller også er jeg bare sådan en der skal prøves live?? Snakketøjet er der i hvert fald intet galt med - ej heller de ideer jeg får.

Nu skal jeg jo begynde at være mere skarp med hensyn til hvad det er for et job jeg gerne vil ha' -
Ja hvad er det jeg gerne vil - der er så mange ting - men gerne noget med at hjælpe mennesker - noget med inter personel kommunikation (kommunikation imellem mennesker i virksomheden). Men jeg er villig til at lave ALT - hvis det bare smager af kommunikation - formidling - koncept udvikling osv.

Jeg synes virkelig det er svært at sige - HEY det er det DER jeg skal være?????

Åh er der andre der ude der har det som mig? men jeg går mod mit jobsøgningskursus med min positive hat på - for jeg elsker at lære - og suger til mig. OG hvis man ikke er positiv får man intet ud af verden.

Som min status på facebook i morges fortæller (lånt fra at leve mindfuldt):
Acceptér i dag alt, der sker på din vej. Sne og isglatte veje. Kø i butikkerne. Din bil, der ikke vil starte. Vær bevidst om, at intet sker mod dig personligt og at alle altid gør deres bedste. Acceptér dine medmennesker og alle handlinger fuldstændigt, tålmodig og med kærlighed. Og vær bevidst taknemmelig for alt. Kig mennesker i øjnene, smil og sig tak. Acceptér og vær taknemmelig. Det bliver en skøn dag!

Og JA det har været en skøn dag fuld med fødselsdag for Mille-mus i Hals - sne og kage. Dog har Willa nu feber (39,1) - men der er også en bette tand på vej - så det er jo også positivt for Willa 4 bis.

(Mille og Willa i et lagkage øjeblik)

onsdag den 15. december 2010

dag 3 - jobsøgningskursus

Det har faktisk været en ok dag idag - jeg er rigtig glad for dem som jeg går sammen med der henne. Søde mennesker <3

Ord jeg har gået og tænkt på idag:

"Jeg kan se gaven i alle oplevelser, og jeg uddrager det, jeg kan lære, af alle relationer og situationer. Som en dykker, der finder en smuk perle, værdsætter jeg mit livs læreprocesser." - Hver eneste gang jeg er ved at falde i, i løbet af dagen køre sætningen inde i mit hovede :) Man lærer af alt - om det er behageligt eller ej.

Lige nu har jeg ondt i bagdelen ha ha...vi var til spinning med kursus - mine ben er som pasta skruer og min r.. gør pænt nas.

søndag den 12. december 2010

Willa starter i dagpleje for anden gang

I fredags var en sorgens dag Willa's søde dagplejemor er desværre blevet nødt til at stoppe af personlige årsager (vi fik det at vide i torsdags) - Det er vi så kede af for vi har været glade for at ha hende som dagplejer. Og det har været skønt at få en glad lille pige hjem hver dag. Det var hårdt at hente Willa i fredags og samtidig vide at vi skulle hente alle vores ting og sige farvel - og sikke mange ting man samler sammen på lidt over en måned - Vi havde blomster med og fik sagt ordentlig farvel. Willa ville hen til hende (Mads havde hentet hende hun sov da vi kom) og fik en kæmpe knus'er. Puha - mor'en kom også til at græde lidt. Det er bare hårdt - også fordi ingen af os kan køre hende ind i den nye dagpleje :s

I morgen starter den nye dagpleje æra - i Nørresundby - ja i læste rigtigt! Der er ikke flere pladser i Vadum - og kun gud ved hvornåe Willa kommer tilbage til byen igen - vi håber der kun går et par måneder. Den nye dagplejemor lød sød i telefonen - hun har jo kun vidst hun skulle ha hele børne gruppen fra den gamle dagpleje (de flytter gudskelov hele gruppen samlet) siden fredag eftermiddag. Det er lidt mærkeligta t vi i morgen 6:30 aflevere vores barn et sted vi ALDRIG har været - men er sikker på Willa nok skal klare det.

Jeg skal jo starte på kursus i morgen - det bliver underligt - men har min positive hat på. Madpakken er ved at være klar - tasken skal pakkes - og alle mine pligter her hjemme skal klares før jeg må sove. Vækkeuret ringer kl.5 i morgen tidlig - og alle dage efter i morgen - (lige indtil Willa får ny dagpleje igen). Det bliver hårdt - men det er kun Mads der kan nå at aflevere - jeg kan ikke så skal jeg med to busser :)

Ønsk os held og lykke - så prøver vi igen :)

fredag den 3. december 2010

influenza

Åh altså så ramte en af de dumme dagpleje baktusser mig (heldigvis ikke Willa eller Mads) - kun mor.
Jeg blev syg onsdag aften - og havde en frygtelig dag i sengen igår - og idag er jeg oppe igen, men meget træt.

Vi skal holde fødselsdag i morgen og prøver at tage mig sammen til at gøre rent - men er rimlig svag idag, så jeg undskylder på forhånd for nullermænd i krogene - til gengæld lover jeg jer kagemand - lagkage - masser af boller og varme :) Og det vigtigste er vel at vi er sammen og hygger om Willa - ikke om vores hjem er perfekt?

Er stolt over at jeg fik slæbt mig ud i køkkenet og gjort rent der - med lidt jule musik kan man klare alting :) Og nu må jeg hellere snart få hængt vasketøj op :)

Der er nu også gode ting fra igår - et flashback til mig der ligger med kun næsen udenfor dynen og Willa der glad hopper rundt med hænderne på senge kanten imens hun griner helt vildt - kom nu op og leg mor.

Min søde mand der hentede suppe til mig - fordi jeg ikke kunne spise andet - og passede Willa alene hele eftermiddagen og aftenen fordi jeg ikke kunne ( jeg lå inde under dynen og nød at høre den hygge sig ide i stuen)

Og hvorfor mon jeg blev syg....ja jeg tror det er fordi jeg skal lære at stresse ned - og at alt ikke skal være perfekt og det er lige meget om der er 700 forskellige kager vi skal nok få en god fødselsdag alligevel <3

onsdag den 1. december 2010

Møde igår :)

Livet er jo fantastisk - jeg var til aktiverings møde igår hos anden aktør. Jeg havde været lidt nervøs for hvad det møde skulle gå ud på - og der var jo det der med julen :S men...

Men hun startede mødet med at sige at her var de jo mennesker af kød og blod - og de vidste godt hvordan en normal hver dag fungerede med børn osv. - og nu til det bedste jeg skal HJEM til jul - jeg skal flexe og søge job osv. hjemme fra i uge 52 - jeg er så lykkelig.

D. 13 december starter jeg på workshop og jeg glæder mig faktisk lidt :) Om onsdag skal man træne i fitness center og fredag har man fri :) Det er noget nyt og spændende og det skal nok blive rigtig spændende.