Sidevisninger i alt

lørdag den 13. november 2010

Regn vejrs lørdag

Det er lørdag - regnen øser ned. Willa sover trygt i tremmesengen, en dejlig middagslur. Mads er kørt ind til Aalborg for at blive klippet - denne fagre nye verden med bil. Jeg ser et program om kristendom i Harry Potter på tegnsprog - i baggrunden. Har tændt lys i min engel - og lavet en dejlig meditation.

Det er dejligt at nyde øjeblikkets nu - imens det lille menneske lader op. Så er mor her klar til at lege lige om lidt - imens vi venter på far.

Vi var til dejlig 1 års fødselsdag hos Malene - Claus - Signe og Julie igår. Det var Signe's fødselsdag, det er så stort - den første fødselsdag. Vi fik dejlig mad, lækker kagemand og nød når de små pakkede gaver op. Willa som ikke ved hvad slik er gik alligevel efter de to små vingummier på hendes stykke - og det har de lov til på sådan en dag. Men sjovt at det var dem hun spiste først - pillede dem helt forsigtigt af. Er så glad for vi måtte være med til at fejre Signe's store dag - og glæder os til at dele Willa's dag med dem.

Også dagen hvor Willa igen skulle i dagpleje efter hun har haft formodet tand'fluenza (tandfluenza er noget min sensitive datter får hver gang der er en tand på vej - vi har ikke set den endnu - men der var både høj feber og savl i lange baner) Vi fik også Willa's dagpleje billeder idag - de er bare så gode og skal selvfølgelig ha dem - men synes 280 kr er utrolig dyrt for noget jeg pga copyright ikke kan dele med resten af verden - åh altså et spild! - har bare lyst til at vise dem frem - men i må komme forbi til en kop kaffe og se hende. Så stor hun ser ud, mit lille barn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar